Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

Twitteren met God – ook bij u gebracht!

TwG Tweeting With God Twitteren met God

Sinds een paar jaar is er een heel mooi boek beschikbaar in Nederland: Twitteren met God.

Geschreven door kapelaan Michel Remery naar aanleiding van een overvloed aan vragen van scholieren en studenten, geeft het hele goede en bondige antwoorden op de belangrijkste vragen van het katholieke geloof.

Van hun eigen website:

Wat voor informatie kan ik in #TwGOD vinden?

Het project Tweeting with GOD (#TwGOD) bestrijkt alle belangrijke aspecten van het katholiek geloof. Thema’s omvatten God en schepping, de Kerk, gebed en liturgie, en het leven als christen. In totaal omvat het project 200 vragen en antwoorden, ‘Tweets’ genoemd (zie onder). Deze worden gepresenteerd in een aantrekkelijke moderne stijl. Iedere dubbele pagina in het boek is rijk geïllustreerd en compleet in zichzelf. Daarom kan iemand het boek zomaar ergens openen en simpelweg beginnen te lezen. Ditzelfde geldt voor de 200 vragen op de website en in de app. Samen met de beknopte antwoorden helpt dit degenen die niet gewend zijn om langere teksten te lezen.

 

Op onze website voor u beschikbaar

Op onze parochie website zullen we regelmatig een artikel uit deze mooie bron voor u beschikbaar maken, zodat we stukje bij beetje kunnen blijven groeien, ook in onze geloofskennis. U kunt bij de artikelen altijd ook doorklikken naar de website van Twitteren met God zelf.

Op de Home pagina kunt u op de foto’s van de kerken het symbool van Twitteren met God zien staan en in het Nieuws kunt u ook de categorie “Twitteren met God” bekijken waar de artikelen dan bij elkaar staan.

Veel leesplezier!