Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

Serious Request – Drie Zaanse dominee’s

seriousrequest_dominees

De week voor Kerst staat ieder jaar weer in het teken van Serious Request. Dit jaar zijn het de dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende die zich een week lang in een glazen huis terugtrekken, vasten, en zo geld inzamelen voor een goed doel. Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda.

Drie dominees uit Zaanstad sluiten zich bij Serious Request aan. Van zondag 18 tot zaterdag 24 december trekken de dominees Antonie Holleman en Sjaak Visser zich terug in een Zaans glazen huis. Iedere dag worden zij door een mystery guest terzijde gestaan. Met de inwoners van Zaanstad en door middel van allerlei activiteiten zamelt Serious Request Zaanstad geld in. Dit jaar is het goede doel het voorkomen van longontsteking, de belangrijkste doodsoorzaak bij jonge kinderen.

‘Laat ze niet stikken’ is het thema voor Serious Request 2016.

Dominee Sjaak Visser: “Ik zoek naar wat mensen met elkaar kan verbinden en hoe je samen met het goede bezig kan zijn. Onze activiteit is er voor alle mensen in Zaanstad die zich met het doel van Serious Request willen verbinden.”

Steun ons!

We kunnen jouw hulp heel goed gebruiken! We zijn blij met elke bijdrage die via onze actiepagina aan Serious Request wordt gedoneerd, maar er is meer dat jij kan doen.3fm_sr_publiekslogo_wijsteunen

  • Like onze Facebookpagina: www.facebook.com/driedominees en deel ‘m
  • Deel deze website (bijvoorbeeld via Twitter/Facebook..)
  • Vertel vrienden, kennissen en familie over Serious Request Zaanstad
  • Download onze folder en hang het op! Je kan het hier downloaden
  • Kom naar Zuivere Koffie!