Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

Herfsttournee Paulus musical in Zaantheater

Paulus musical KISI God's singing kids Zaantheater Katholiek Zaanstreek Zuid

KISI Kids LogoDe ontroerende musical Paulus bij u in de buurt? Jazeker, in het Zaantheater! Tijdens de herfsttournee 2017 van KISI – God’s singing kids (de landelijke groep!) zal een enthousiaste groep kinderen en jongeren naar Dordrecht (14 oktober), Heerde (16 oktober), Amsterdam (17 oktober) en Zaandam (18 oktober) gaan, om de musical “Paulus – Door God geroepen” op te voeren.

Op creatieve en ontroerende wijze zijn de spannende avonturen van de wereldberoemde apostel, zijn reizen, ontmoetingen, ontberingen en grote inspiratie voor anderen, verpakt in deze veelkleurige musical. “Paulus – Door God geroepen”: vol enthousiasme, dynamische dansen, pakkende scènes en swingende liederen: een aanrader voor jong en oud. Van de musical zijn ook een CD en DVD beschikbaar.

In het Zaantheater zullen een paar honderd kinderen van de basisschool De Regenboog uit Assendelft deze musical overdag gaan zien. De parochies sponsoren dit bezoek. Voor de avondvoorstelling van 19:15 uur bent u met uw gezin van harte welkom. Er is een vrije verkoop van entreekaarten maar op=op! De entreeprijs is 8 euro per persoon in de voorverkoop. Dit is inclusief een drankje na de voorstelling! Aan de deur is het 10 euro per persoon.

KISI-God’s singing kids is een internationale zang- en musicalgroep, in 1993 gestart in Oostenrijk. Inmiddels hebben zij meerdere groepen in verscheidene landen binnen en buiten  Europa. Naast musicals produceren zij ook CD’s en liedjesconcerten en verzorgen zij workshops en musicalweken- en weekenden. In Nederland zijn meerdere KISI groepen en KISI CLUBs actief in verschillende regio’s, waaronder Zaandam. Voor meer info zie: www.kisi.nl.

Praktische informatie

Waar: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 18 oktober; 11 uur schoolvoorstelling; 19:15 uur open voorstelling
Ticketprijs/verkoop: voorverkoop: €8, aan de deur: €10

Voorverkoop kaarten en verdere informatie:

    Vul uw informatie in om kaarten te reserveren of informatie te krijgen:
    Naam:
    E-mail:
    Graag wil ik kaarten voor Paulus reserveren.
    Uw vraag of bericht: