Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

Tienerdag Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam

January 24, 2016
Haarlem
12.30-17 uur

2016 is begonnen en zo langzamerhand wordt het toch echt winter in Nederland. 24 januari organiseren we weer de tienerdag van Jongbisdom Haarlem-Amsterdam in samenwerking met Lifeteen Haarlem. Om de winter nog wat meer binnen te halen gaan we schaatsen en jij bent uitgenodigd om met ons mee te gaan. Heb je zin in een flinke portie plezier en lol, samen met je vrienden op de schaatsbaan in Haarlem, kom dan ook en meld je aan!

Schaatsen in Haarlem

Ben je een beginner of kun je al redelijk uit de voeten op de ijzers, iedereen is welkom. We maken er een leuke en gezellige middag van. De dag zullen we beginnen met een Eucharistieviering samen met onze Hulpbisschop Mgr. Hendriks. Na de mis vertrekken we richting de schaatsbaan in Haarlem. Daar binden we de ijzers onder en nemen we ongeveer 2 uur de tijd voor het schaatsen. Tussendoor is er wat lekkers en langs de baan organiseren we een gezellige plek om uit te rusten, spelletjes te doen en om wat bij te kletsen.

Voor Wie

Alle tienergroepen en tieners uit Bisdom Haarlem-Amsterdam zijn uitgenodigd. De tienerdag is voor tieners van 12 t/m 17 jaar. We horen graag wie er bij zijn op zondag 24 januari. Dan regelen we een kleine versnapering voor je en wat te drinken. Zorg dat jij of jullie groep er bij is en meld je aan via www.jongekerk.nl of via info@jongbisdomhaarlem.nl. Telefonisch contact opnemen kan via 023- 5112606 (Matthijs Jansen).

Praktische informatie

Wanneer: 24 januari 2016
Tijd: 12:30 uur  – 17:00 uur
Waar: Bispinckpark 1, Bloemendaal
Entree schaatsbaan: € 4,- (€ 6,30 vanaf 15 jaar en ouder)
Schaatsen huren: € 6,-
Adres Schaatsbaan: IJsbaanlaan 2, Haarlem

Rond 17:00 uur kunnen je ouders je weer ophalen bij de schaatsbaan.

Schrijf je hier in voor de Tienerdag

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar 023-5112606. Aanmelden kan hieronder of via het onderstaande formulier of stuur een bericht naar info@jongbisdomhaarlem.nl