Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

KISI Club Zaandam

KISI Club Zaandam
March 18, 2016
H. Maria Magdalena
16-18 uur

In de Zaanstreek hebben we een mooie KISI Club. Dat is een groep kinderen die graag bij elkaar komt om samen te zingen, dansen, en over Jezus te leren. De KISI Club wordt door de parochies aangeboden en is een katholiek programma waar alle kinderen aan mogen meedoen. KISI Club maakt deel uit van de landelijke KISI-God’s singing kids.

 

Voor wie?

Alle kinderen in de leeftijd 6-12 zijn welkom om mee te doen. Kinderen kunnen elke keer komen, maar ook af en toe, daar is geen verplichting in. Oudere kinderen/tieners zijn ook welkom, ze kunnen altijd ook helpen.

 

Wanneer en waar?

De KISI Club is in de pastorie van de H. Maria Magdalenakerk, ongeveer twee keer in de maand. Je mag komen zo vaak of weinig je wil.

 

Kosten

We vragen aan de deelnemers een kleine bijdrage per keer om de kleine kosten allemaal te dekken en te sparen voor toekomstige uitgaven. De bijdrage is € 2 per kind per keer. Bij twee of meer kinderen uit hetzelfde gezin, is het halve prijs vanaf het tweede kind. Er kan voor een half jaar betaald worden, dat is dan € 18,- voor tien lessen.