Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

HOOP-Tour Impulsdag Zaandam

KISI HOOPtour kerk
August 29, 2015
Zaandam
9-17 uur

Op zaterdag 29 augustus komt de HOOP-tour naar Zaandam om samen met onze parochianen op diverse manieren het evangelie uit te dragen.

Landelijk is de HOOP-tour actief om parochies als de onze te helpen de blijde boodschap in woord en daad uit te dragen. De meesten van ons zijn dat immers niet zo gewend: we ervaren een gêne, zijn bang dat de mensen niet op ons zitten te wachten. De HOOP-tour laat zien dat als je het goed aanpakt, veel meer mensen openstaan dan wij hadden gedacht. Veel mensen die niet (meer) naar de kerk gaan, blijken het op prijs te stellen wanneer de kerk naar hen toe komt. Zo gaven vele honderden winkelende mensen eind mei in Leiden gehoor aan de uitnodiging een kaarsje op te steken in de binnenstadskerk en daar een gebedsintentie bij het altaar neer te leggen. Vooral jonge mensen, jonge gezinnen deden dat heel graag.

Geef u graag op om ook bij te dragen! U kunt uw steentje bijdragen aan de toekomst van de Kerk.

Actuele stand van zaken kunt u hier vinden.

 

Het programma begint om 9 uur aan Bloemgracht 56, het gebouw van Czaar Peter operettevereniging.

Vanaf 13.30 uur is er Open Kerk in de Oostzijdekerk (Zuiddijk 1), waar iedereen welkom is om een kaarsje op te steken, om even te bidden, even tot rust te komen, een priester of iemand anders te spreken…