Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

Doopsels, Vormsels en Huwelijk in H. Odulphus

Verrijzenis van Jezus Christus feest sacramenten doopsel vormsel eucharistie

Doopsel Benjamin

Op zondag 20 november is Benjamin Roelofsen gedoopt. We feliciteren zijn ouders Kevin Roelofsen en Joyce van Rijswijk met deze belangrijke stap op de levensweg van Benjamin. Peter en meter en wederzijdse opa’s en oma’s ook onze hartelijke felicitaties. Wij wensen jullie Gods zegen en alle goeds op jullie levensweg.

Doopsel, Vormsel en Eucharistie voor moeder en dochter

Op zondag 27 november is Rachelle Bottelier in de H. Mis van 10 uur katholiek geworden door het H. Doopsel,  Vormsel en Eerste Heilige Communie te ontvangen. Op dezelfde morgen ontving ook haar moeder, Michèle Bottelier-Vink het H. Vormsel. We feliciteren Rachelle en Michèle van harte met deze stap in jullie geloofsleven.

Huwelijk

Op vrijdag 2 december om 14 uur heeft het kerkelijk huwelijk plaatsgevonden van Richard Bottelier en Michèle Bottelier-Vink. Wij wensen het bruidspaar en het hele gezin proficiat met deze mooie stappen!

 

Voorbereiding H. Sacramenten

Indien u uw kindje wilt laten dopen, een aanstaand huwelijk wilt bespreken of een ziekenzalving wilt laten ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met pastoor F. Bunschoten of kapelaan J. van Voorst. Klik hier voor de contactinformatie van de beide priesters. Natuurlijk kunt u een afspraak maken via het secretariaat: Op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmorgen bereikbaar van 09.30 uur tot 12 uur.