Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

Caeciliakoor Odulphus zondag op ZaanRadio

ZaanRadio foto Zaanse Schans

Donderdagavond zijn er in de studio van Zaanradio in Koog aan de Zaan opnames gemaakt voor het programma van VIP radio (“Vrijwilligers in de picture”).

Van het Sint Caeciliakoor van de H. Odulphusparochie in Assendelft waren Jos Martens, dirigent/organist en Ed Houweling, vice-voorzitter van het koor, uitgenodigd voor een interview.

Zij hebben alle gelegenheid gekregen om een goed verhaal te houden over ons koor, waarbij heden en toekomst op een goede wijze belicht konden worden. Verder hadden zij de mogelijkheid om 4 a 5 verzoeknummers ten gehore te laten brengen tijdens de uitzending. Een uitgelezen gelegenheid om 4 nummers te laten horen, welke door ons St. Caeciliakoor zijn uitgevoerd, waaronder het Agnus Dei uit de Missa Brevis van WA Mozart.

Bovendien hadden wij gelegenheid om promotie te maken om nieuwe koorleden te werven en het gastoptreden in Breda op 11 juni as te belichten.

 

De uitzending is op zondag 22 januari as tussen 12 en 13 uur. Via de ether te beluisteren op 107.1 FM  en via Kabel Zaanstad op 103.3 FM.

De uitzending wordt herhaald op donderdag 26 januari a.s. tussen 19 en 20 uur, eveneens via dezelfde zender.