Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

Biecht gelegenheid in Heiloo gaat door

olv ter nood maria heiloo

Het Heilig Jaar van Barmhartigheid is afgelopen. Op zondag 13 november jl. is de Heilige Deur in het heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood en in de H. Nicolaas Basiliek in Amsterdam gesloten, en op zondag 20 november is het Heilig Jaar door Paus Franciscus ook in Rome afgesloten.

Echter, Onze Lieve Vrouw ter Nood is nu intussen bekend geworden vanwege de vaste mogelijkheid om de Biecht, Gods vergeving te ontvangen. U heeft het misschien wel in het Katholiek Nieuwsblad kunnen lezen. Daarom ook na het Heilig Jaar:

DE DAGELIJKSE BIECHTGELEGENHEID GAAT DOOR

God is en blijft Barmhartig, Hij zoekt ons om ons te genezen en op te tillen. Tot de Heilige Zuster Faustina Kowalska zei Jezus: “Wanneer je bij de biechtstoel komt, weet dan dat Ik daar zelf op je wacht. Ik word door de priester verborgen, maar ben zelf werkzaam in je ziel…”

Vanaf maandag 21 november is alleen het tijdstip iets verschoven. Er is dan elke dag 14-15.30 uur gelegenheid om in de Bedevaartkapel het Heilige Sacrament van Vergeving (de Biecht) te ontvangen.

Van harte bent u ook uitgenodigd om u met God te laten verzoenen en Zijn vergevende Liefde te ontvangen!

Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood
Hoogeweg 65, Heiloo

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met kapelaan Johannes van Voorst, tegenwoordig voor een klein gedeelte aangesteld ook als priester van het Heiligdom.