Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

350 mensen genoten van Paulus de Musical

Musical Paulus Zaantheater Katholiek Zaanstreek Zuid KISI

Op woensdag 18 oktober speelde KISI KEY (www.kisi.nl) de musical “Paulus” in het Zaantheater en gaven ze een krachtig getuigenis van ons geloof!

Kijk HIER voor een serie foto’s.

’s Ochtends was er een voorstelling voor groepen 5-8 van RKBS De Regenboog uit Assendelft, waardoor de Forbo Flooringzaal helemaal vol zat tot de laatste stoel. De kinderen waren enthousiast en een paar reacties die we kregen waren heel positief. Kinderen en ouders waren onder de indruk en één jongen wilde weten hoe laat de voorstelling ’s avonds zou zijn zodat hij nog een keer kon komen.

’s Avonds was er een open voorstelling waar mensen uit de wijde regio op af waren gekomen. De zaal was voor ongeveer driekwart gevuld en in het voorprogramma mochten de kinderen van KISI Club Zaandam ook het podium op om met de KISI KEY groep een lied samen te zingen en te dansen. De musical zelf, over het leven en de boodschap van de Apostel Paulus maakte indruk op iedereen. Bij het slot applaus kregen de spelers een staande ovatie en na afloop werd er in de foyer nog uitgebreid nagepraat. Meerdere ouders en kinderen gaven aan hoe de musical zo mooi was en tegelijk ook echt heel opbouwend was in geloof.

Een dag waar we met grote dankbaarheid op terugkijken!

Kijk HIER voor een serie foto’s.