Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

11 mei: viering van Genezing en Bevrijding

Kruis licht bevrijding genezing Katholiek Zaanstreek Zuid Exorcisme zonde vergeving

Bijzondere Genezing en Bevrijdingsdienst in de Bonifatius kerk.

Celebranten: vicaris Bruggink en rector Nars Beemster

De parochieraad van de Bonifatiuskerk in Zaandam nodigt u allen van harte uit om deel te nemen aan een bijzondere viering van bevrijding en genezing. Dit is een uitgesproken kans voor u om de bevrijdende en de genezende kracht van Gods woord te ervaren.

Veel van het werk dat Jezus tijdens zijn leven hier op aarde verrichtte bestond uit genezing en bevrijding van mensen die ziek waren of in ernstige nood verkeerden. Iedereen die in Hem geloofde en om hulp vroeg kon bij Hem terecht.

Tijdens deze Bijzondere Genezing en Bevrijdingsdienst in de Bonifatiuskerk zal er voor u, en met u worden gebeden zodat u verlichting en bevrijding kunt ervaren van angsten, pijn, depressiviteit, verdriet, kwalen en verslavingen zoals eetverslavingen, rookverslavingen en andersoortige aandoeningen.

Er zal door middel van zang, handopleggingen en speciale persoonlijke gebeden aan God om genezing en bevrijding voor u worden gevraagd.

Tijdens deze bijzondere viering  zal er tevens gelegenheid zijn om het Sacrament van de Biecht te ontvangen.

Vicaris Bruggink en rector Nars Beemster zijn ingewijde en ervaren priesters die al in verschillende parochies en kerken in de viering van genezing en bevrijdingsdiensten zijn voorgegaan. Zij zijn gespecialiseerd in uitdrijvingen (exorcismen) en bevrijdingen van mensen die zich door negativiteit gebonden en omringd voelden en geen positieve levensperspectief meer hadden. Maar, onze celebranten zijn geen wonderdokters. Uiteindelijk kunnen we alleen door de genade Gods worden genezen en bevrijd van alle mogelijke duistere krachten en machten die ons leven negatief beïnvloeden.

Zeg het voort, zeg het voort en neemt u gerust uw kennissen, vrienden en andere familieleden mee. God ontvangt iedereen in zijn huis met open armen.

Parochieraad Bonifatiuskerk Zaandam