Welkom bij onze parochies in de Zaanstreek,
gemeenschappen die Jezus Christus willen volgen
en leven vanuit de Sacramenten van Zijn Liefde

KISI Club Zaandam

KISIClub

In de Zaanstreek hebben we sinds een januari 2016 een KISI Club. Daarmee willen we in onze parochies een groep kinderen opbouwen die graag bij elkaar komt om samen te zingen, dansen, en over Jezus te leren. De KISI Club wordt door de parochies aangeboden en is een katholiek programma waar alle kinderen aan mogen meedoen.

KISI Club maakt deel uit van de landelijke KISI-God’s singing kids. De begeleiders van onze KISI Club hebben training ontvangen vanuit KISI Nederland en er zijn meerdere landelijke activiteiten waar onze club aan mee kan doen, zoals het jaarlijkse KISI Feest en de KISI Days.

Voor wie?

Alle kinderen in de leeftijd 6-12 zijn welkom om mee te doen. Kinderen kunnen elke keer komen, maar ook af en toe, daar is geen verplichting in. Oudere kinderen/tieners zijn ook welkom, ze kunnen altijd ook helpen.

Wanneer en waar?

De KISI Club is in de pastorie van de H. Maria Magdalenakerk.

Op vrijdagen van 16 tot 18 uur: 23-12, 13-1, 27-1, 17-2, 3-3, 24-3, 7-4, 21-4, 19-5, 9-6, 23-6, 7-7.

 

KISI Club Zaandam poster 2017 voorjaar

Door wie?

Enthousiaste ouders of anderen die zich willen inzetten. Nu in het team: Kapelaan Johannes, Phaedra LaReine, Julia Breemer, Jos Martens, Simone Marijnissen, Martine Kramer en Vivian Wadea.

 

Kosten

We vragen aan de deelnemers een kleine bijdrage per keer om de kleine kosten allemaal te dekken en te sparen voor toekomstige uitgaven. De bijdrage is € 2 per kind per keer. Bij twee of meer kinderen uit hetzelfde gezin, is het halve prijs vanaf het tweede kind. Er kan voor een half jaar betaald worden, dat is dan € 18,- voor tien bijeenkomsten.

Familie Zomer Picknick Katholiek Zaanstreek Zuid Odulphus Assendelft Bonifatius Maria Magdalena Zaandam